Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yatağan CHP İlçe Başkanlığı ve Maden-İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanlıklarını ziyaret etti. Başkan Tokat’a ziyaretlerde CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billor, Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkan Tokat ilk ziyareti CHP Yatağan İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi.Başkan Tokat ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz; “İki başkanıma da ziyaretleri için hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum. Ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar" dedi. İlçe kongresini yeni gerçekleştirdiklerini ve genç bir yönetim oluşturduklarını belirten Kemiksiz; “Hiç kimseyi ayrıştırmadan, birleştirici bir yönetim anlayışımız olacak.Partimiz içerisinde daha önce görev yapmış arkadaşlarımızla fikir alış verişi yaparak beraber çalışacağız.Mahallelerimize seçim zamanları değil her hafta gidip isteklerini dinleyeceğiz. Yatağan’ı geri almak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.



"Bu Kısa Bir Reklam Arası…"


İlçe Kongresinin hayırlı olmasını dileyen ve Mehmet Kemiksiz başkanlığında ki yeni yönetime başarı dileklerini ileten Başkan Tokat; “Öncelikle ilçe kongrenize katılamadığım için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.Kongrenizin Yatağan ve Muğlamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşiniz zor sorumluluğunuz çok fazla. Kısa bir reklam arası olarak değerlendirdiğimiz Yatağan Belediye seçimlerini yeniden kazanmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Yeni ilçe yönetimine başarı dileklerini ileten CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe; “Muhammet Başkanımın belirttiği gibi sorumluluklarımız çok fazla. Hep birlikte yol yürüyeceğiz,çok çalışacağız ve Yatağan’ı geri alacağız” dedi.

Başkan Tokat ve beraberindekiler daha sonra Maden-İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan ve yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Maden-İş Sendikasını ziyaret etmeyi çok önceden planladıklarını belirten Başkan Tokat; Sendikalara karşı bakışımız ve tutumumuz hep olumlu yönde olmuştur. Maden ve Enerji alanında çalışan arkadaşlarımızın Sendikalı olmaları son derece önemli. Bu anlamda Sendikalarımızın her zaman yanındayız,varlığınız bizlere güç veriyor” dedi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Maden-İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan; "Bizde sizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Maden işçilerimizle sözleşmelerimizi tamamladık, artık rahatız. Sizleri ziyaret ederek ikili ilişkilerimizi daha da güçlendirmek istiyoruz. Daha güzel Yatağan, daha güzel Milas, daha güzel bir Muğla hedefimiz var. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortada bizlerin tek istediği daha yaşanır bir Türkiye. İsteyen işçinin istediği sendikaya üye olabileceği günler görmek dileğiyle” dedi.

Ziyaretler çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

BODRUM VE MİLAS’TA O PROJE UYGULANACAK! BODRUM VE MİLAS’TA O PROJE UYGULANACAK!