BODRUM VE MİLAS’TA O PROJE UYGULANACAK! BODRUM VE MİLAS’TA O PROJE UYGULANACAK!

FOX TV ana haber bülteni sunucusu ve gazeteci yazar Fatih Portakal, Milas Belediyesi organizasyonuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Milas’a geldi. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen “Türkiye’de neler oluyor?” başlıklı söyleşiye; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İl Başkanı İlgin Göktepe ve çok sayıda vatandaş  katıldı. Salona sığmayan kalabalık, Portakal’ın söyleşini sesli olarak dışarıda takip etti.

Milas Belediyesi, kadınların yoğun bir şekilde katılım gösterdiği söyleşiyi sosyal medyadan canlı olarak yayınladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Portakal, konuşmasında gündemdeki konuları yorumladı. AK Parti iktidarının politikalarını eleştiren Portakal, haber sunarken her şeyin spontane geliştiğini belirterek, ülkende yaşanan sorunlarla ilgili eleştiri hakkını kullandığını ve güçlü olanla aynı düşünmek zorunda olmadığını söyledi.

“ŞEHİT SAYILARI SAKLANIYOR OLAMAZ!”

Şehitlerimiz konusunda derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Portakal, kamuoyunda konuşulan “Şehit sayıları gerçeği yansıtmıyor” şeklindeki iddiaların gerçeği yansıttığını düşünmediğine dikkat çekerek, “Şehit sayılarının saklandığını yada gerçeği yansıtmadığını düşünmüyorum. Resmi açıklamanın bu noktada doğru olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

AK Parti iktidarının dış politikasını, eğitim, ekonomi, istihdam, sağlık gibi pek çok alanda yürüttüğü politikaları eleştiren Portakal, aynı eleştiri anlayışını bir taraf gözetmeden sürdürdüğünü kaydetti.

Muhalif çizgide olduğuna işaret eden Portakal, “Ceza yememek için ince bir çizgide yürüyoruz. Bu zamana kadar hiç parasal ceza yemedim. Konuşulan laflara aldırış etmiyorum. Nereden geldiğimi ve nereye gittiğimi çok iyi biliyorum. Sağlığıma özen gösteriyorum. İşimin dışında hobilerimle yaşamımı sürdürüyorum” diye konuştu.



FOX OLARAK MİLAS’IN SORUNLARINA EĞİLECEĞİZ

Milas’ta liman revizyonunun yaratacağı çevre sorunlarını dile getiren Güllüklüler, kömür madeni sahası nedeniyle yurtlarından olan ve olmak zorunda kalan köylüler, maden kazasında yaşamını yitiren Şükrü Otlak’ın eşi ve kızının “adalet” isteği de söyleşide gündeme geldi.  

Salondakilerin Milas ile ilgili aktardığı çevre sorunlarına FOX ekibi olarak gündeme getirme sözü veren Portakal, katılımcıların yönettiği soru ve konularla ilgili açıklama yaptı. İlgiyle takip edilen söyleşi sonunda Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kürsüye gelerek Portakal’a çiçek ve plaket takdim ederek söyleşisi için teşekkür etti.

Portakal, Milas’taki ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldığını belirterek Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat’a, organizasyonda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.