MİLAS İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI MİLAS İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

İmza töreninde konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Ören önemli bir gelişme aşamasından geçiyor. Büyük bir tershsne kuruluyor. Yat limanı var. O bakımdan Ören'in altyapısını şimdiden bitirmek istiyoruz. İhaleye 12 firma girdi. Bodrum'daki kanalizasyon inşaatını yapan şirket ihaleyi kazandı. Süre olarak gelecek sene bitirilmesini istiyoruz. Sürenin 720 gün olma mecburiyeti var. Ama bu süre daha kısa olmayacak anlamına gelmiyor. Tabiki uzamasını kabul etmiyoruz. Toplam 265 milyon kanalizasyon ve arıtma tesisi yatırımı gerçekleştireceğiz. İlk etapta kanalizasyon çalışması için protokol imzalıyoruz. Kısa bir süre sonra artıma ile ilgili de ihale yapılacak. O protokolü de imzalayacağız. Hep birlikte temel atma töreninde buluşacağız. Hepimize hayırlı olsun "ifadelerini kuklandı.

Gürün, "Çalışmalar kapsamında 7 bin 852 metre terfi hattı, 13 Bin 380 metre parsel hattı, 48 bin 315 metre şebeke ve kollektör hattı olmak üzere toplam 69 bin 547 metre atıksu boru hattının temini ve döşenmesi ile 4 adet terfi merkezi için ekipman temini, montajı ve inşaatı yapılacak" diye konuştu.

Kaynak: AltarZeyhan