MİLAS'TA 6 KİŞİNİN YARALANDIĞI SİLAHLI KAVGADA YENİ GELİŞME MİLAS'TA 6 KİŞİNİN YARALANDIĞI SİLAHLI KAVGADA YENİ GELİŞME

AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Milas Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda aşure etkiliği düzenlendi. Düzenlenen aşure etkinliğine, AK Parti Muğla Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak da katılarak, yerel seçimlerde elde edilen sonuçlara değindiler. AK Parti Milas İlçe Kadın kollarının yakalanan başarıda büyük emeklerinin olduğunu ifade ettiler.

Kadın kolları üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinliğe AK Parti Muğla Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak da katıldı.

Milas Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Cemile Özdemir, salondaki kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Etkinlikte AK Partili kadınları yalnız bırakmayan yerel seçimlerde AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Barış Saylak ise, "Milas'ta tarihinde görülmemiş bir oy oranı aldık. Ama keşke kazansaydık. Yine de Milas için, ilçe başkanımızla vekillerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Emeklerinizden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.