Muğla'nın Milas ilçesinde, çeşitli kurumların yararına gerçekleştirilen Boğa Güreşleri bu kez de Gazilere destek amacıyla düzenlenecek. 

Milas ilçesinin Karacaağaç Mahallesi'nde düzenlenecek olan güreş etkinliğinin Ege Bölgesi'nin en büyük Boğa Güreşlerinden biri olacak. 1 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleşecek güreşlere 90 boğa katılacak. Ege'nin namlı boğalarının katılacağı güreşler Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi'ne araç alımı için gerçekleşecek.



2019'un son boğa güreşi olma özelliğine sahip etkinlikte, Milas Kaymakamlığı, Milas Belediye Başkanlığı, Başüstü, Baş, Süper Başüstü, Yıldızlar Baş Güreşleri, Yeniköy Muhtarlık Kupası, Karacaağaç Muhtarlık Kupası, Valilik Kupası, Zafer Yavaş Kupası, Akçaka Muhtarlık Kupası, Bayrak Güreşi, Gürceğiz Muhtarlık Kupası, Ağalık Kupası, Şehitler Kupası ve Zabıta Kupası gibi çeşitli kategorilerde de karşılaşmalar olacak.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesinde dernek üyeleri ve güreş tertip komitesi üyeleri ile bir araya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak destek sözü verdi.

GÖREVİ ESKİ BAŞKAN TOKAT’TAN DEVRALDI GÖREVİ ESKİ BAŞKAN TOKAT’TAN DEVRALDI