Muğla'da akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Yarı çıplak markete giren bir kişi, iş yeri sahibi Elif Gültekin’i darbettikten sonra, dolaptan içecek alıp gitti. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, talihsiz kadının kulağının arkasına 5 dikiş atıldı.

Muğla’nın Milas ilçesinde bu kadarına pes dedirten olay meydana geldi. Geçen Pazar günü K.Z. yarı çıplak bir şekilde alışveriş yapmak için markete geldi. Market sahibi Elif Gültekin’den alkollü içecek ve sigara isteyen şahıs, daha sonra kadına sözlü tacizde bulundu.

‘Dün gece neredeydin?’, ‘Akşam ne yapıyorsun?’, ‘Bu gece bana gelir misin?’ sözleri üzerine çılgına dönen Gültekin, tacizciyi iş yerinden kovmak istedi. Aldığı olumsuz yanıt sonrası biranda öfkelenen K.Z., iş yeri sahibini darp etmeye başladı. Güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedilen görüntüde, teleskop copuyla tacizcisine karşı koymaya çalışan Elif Gültekin yere düştükten sonra şahsın saldırısına engel olamadı. Gözü dönmüş adam, dolaptan içecek aldıktan sonra hiçbir olmamış gibi iş yerinden ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Elif Gültekin’in sağ gözünün altında yırtık oluştuğu belirlenirken, kulağının arkasına ise 5 dikiş atıldı. Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MUĞLA’DA ÇÖP KAMYONU METRELERCE AŞAĞI DÜŞTÜ! SÜRÜCÜ ÖLDÜ MUĞLA’DA ÇÖP KAMYONU METRELERCE AŞAĞI DÜŞTÜ! SÜRÜCÜ ÖLDÜ

DHA