MİLAS İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI MİLAS İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN, ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

Ülkü Ocakları ve MHP Genel Merkezi'nin ülke genelinde başlattığı Şehitlerimiz adına fidan dikimine Milas Ülkü Ocakları da katılarak 30 fidanı toprakla buluşturdu. 

Ocak Başkanı Hayrettin Gönül yaptığı açıklama da "Genel Başkanımız sayın Sinan Ateş beyin ve Genel Merkezimizin Ülkeniz genelinde başlatmış okduğu Şehitlerimiz adına fidan dikimini teşkilatımız ile birlikte gerçekleştirdik. Ortaöğretim Birimimizin hazırlıkları ile Muğlalı Şehitlerimiz adına 30 adet fidanı toprakla buluşturduk. Özellikle yaz aylarında orman yangınlarının fazlası ile yaşandığı bölgemizde ciğerlerimiz ve geleceğimiz maalesef kül olmaktadır. Doğa döngüsünün ve canlılaların evi olan ormanlarımız ile binlerce canlıda yanarak can vermektedir. Bu sebep ile bütün vatandaşlarımızı buldukları en küçük boş yer veya araziye bir fidan, bir ağaç dikmeye davet ediyoruz. Ormanlarımızın bizim geleceğimiz ve ciğerlerimiz olduğunu tekraren  hatırlatmak istiyorum. Milas Ülkü Ocakları olarak fidan dikme çalışmalarımızın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini duyurmak istiyorum. Bu vesile ile adını bir nebze olsun yaşatmaya çalıştığımız aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile yad ediyorum" dedi.