Muğla'da yolda yürüyen bir kadın bir anda çok sayıda köpeğin saldırısına uğradı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken yardımına bir kişinin koşması sonucu köpekler dağıldı. Olay sonrası talihsiz kadın, başından geçenleri gazetecilere anlattı.

İKİ GRUP YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ, GÜVENLİK HAT SAFHADAYDI İKİ GRUP YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ, GÜVENLİK HAT SAFHADAYDI

"TURİSTİK MAHALLEYE YAKIŞMIYOR"

Evli ve 2 çocuk annesi Tüzün, "Açıköğretim sınavına girmek için sabah evden ayrıldım. Otogara doğru yürürken köpekler bir anda saldırdı. Canımı kurtarmak için çantamı savurmaya başladım. Avazım çıktığı kadar bağırdım. Akaryakıt istasyonunda çalışan Yaşar ağabey yardımıma koştu. O sırada köpekler kaçmaya başladı. Yaşamımın 20 yılı köyde geçti. Başıma böyle bir olay gelmedi. Bu görüntüler turistlik bir mahalleye yakışmıyor. Yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyorum'' dedi.

"ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERECEĞİM"

Belediyeye şikayette bulunacağını söyleyen Tüzün, ''Bana bir şey olsa evlatlarıma kim bakacaktı? Milas Kaymakamlığı ile belediyeye şikayet dilekçesi vereceğim. Kimse, hayvanları sevmediğimi düşünmesin. Evimde kedi ve köpek besliyorum, sokak hayvanlarına yemek veriyorum. Bu olayı yaşlılar, çocuklar ve kendini savunamayacak birisi yaşasaydı kötü sonuç doğurabilirdi" diye konuştu.

Öte yandan Tüzün, akaryakıt istasyonunda giderek kendisine yardımda bulunan Yaşar Büyükakça'ya teşekkür etti.

DHA