Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen kayıp konularından biri olan, evli ve 3 çocuk annesi olan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın Konya Akşehir'den kaybolduğu iddia ediliyordu. Ancak, günlerdir kayıp olan Bedriye Kılıç'ın kaçırıldığı veya kaçtığına dair kesin bir kanıt bulunmuyor. Kılıç'ın yaşadığına dair de herhangi bir ipucu olmaması üzerine olayın iç yüzünü öğrenmek isteyen ailesi, üfürükçü olarak bilinen Musa Başdağ'a ulaştı. Başdağ, Bedriye'nin Akşehir'de olduğunu iddia etti, ancak daha fazla detay veremedi. Müge Anlı ve ekibi, bu iddiaların gerçekçi olup olmadığını sorguladı. Ancak, sorulara cevap veremeyen Başdağ, sonunda kaçarak sulama kanalına sığındı. Canlı yayında sulama kanalına girerek mikrofon ve kameradan kaçan Musa Başdağ, ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Üfürükçü olarak bilinen Musa Başdağ, çiftçilikle uğraştığını ve bu işlerle ilgisi olmadığını söyledi. Başdağ, "Kayıp Bedriye'nin ağabeyi Muhammet Er bana ulaştı, 'Bir adam var, onunla görüş' dedi. Adamı aradım, bana Bedriye'nin Akşehir'de olduğunu söyledi. O adam da hoca değil, değerli bir ağabeyimiz" ifadelerini kullandı. Program ekibinin kendisine yönelttiği "Bir çifti kayıp bir kişinin Konya Akşehir'de olabileceğini nereden bilebilir?" sorusuna "Ben de bilmiyorum. Asıl kayıp Bedriye'nin ağabeyi Muhammet'in bir üfürükçüsü var" yanıtını verdikten sonra çareyi sulama kanalına atlayarak kaçmakta buldu.

Bedriye Kılıç'ın ağabeyi Muhammet Er'in üfürükçüsü olduğu iddia edilen diğer bir üfürükçü ise "Bu işlerle artık ilgilenmiyorum. Muhammet beni aradı. Ben kardeşlerin birbirine zarar vermemesi için yardımcı oldum. Ama bu yüzden işimi ve geçimimi kaybettim. Şu anda sıkıntı içindeyim. Bu işlere karıştığım için çok pişmanım" dedi.