Muğla Atatürk Stadyumu 15 Eylül'de açılıyor
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla'daki yatırımları değerlendirdi: Atatürk Stadyumu açılıyor, sağlık ve enerji alanlarında milyarlık projeler hızla ilerliyor.
Muğla’da yürütülen kamu yatırımları ve altyapı projeleri hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yaz dönemi saha çalışmaları neticesinde Ortaca, Yatağan, Milas, Menteşe ve Ula ilçelerinde vatandaş ve muhtarlarla bir araya geldi. Otgöz, yapılan görüşmelerin ardından yatırım süreçlerine dair kapsamlı açıklamalarda bulundu.
Muğla genelinde sadece son aylarda yaklaşık 30 milyar TL tutarında yatırımın hayata geçirildiğini belirten Otgöz, bu projelerin sağlık, enerji, spor ve ulaşım gibi birçok alanda önemli gelişmeleri kapsadığını ifade etti.
ATATÜRK STADYUMU AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
Otgöz’ün açıklamasında dikkat çeken projelerden biri de Muğla Atatürk Stadyumu oldu. Modern yapısıyla öne çıkan, 6 bin seyirci kapasiteli stadyumun inşaatında sona gelindi. Açılış tarihi 15 Eylül 2025 olarak duyuruldu.
SAĞLIK VE SPOR ALANLARINDA BÜYÜK HAMLELER
Fethiye’de 500 yatak kapasiteli devlet hastanesinin proje ihalesi 23 Haziran’da tamamlandı. Ayrıca Fethiye Şehir Stadı için modernizasyon süreci başlatıldı. Marmaris’te gençlik merkezi, 2 bin kişilik spor salonu ve tenis kortlarından oluşan dev kompleksin inşaatı devam ediyor. Seydikemer’deki gençlik merkezinin projelendirme süreci ise tamamlandı.
ENERJİ VE YÖNETİM ALTYAPISI DA YENİLENİYOR
Bodrum-Yalıkavak ve Milas-Güllük’teki trafo merkezi projelerinde çalışmalar başladı. Yatağan ve Dalaman’da yapımı tamamlanan hükümet konakları ise açılış için gün sayıyor. Öte yandan, Yatağan Adalet Binası’nın inşaatı da hızla sürüyor.
"HER ŞEY MUĞLA İÇİN"
Saha ziyaretlerinin ardından yazılı bir açıklama yayımlayan Otgöz, “Bir hafta içinde beş ilçemizde 400’e yakın muhtarımızı dinledik, talepleri anında ilgili kurumlarla paylaştık,” dedi.
Muhalefete de sert eleştiriler yönelten Otgöz, CHP’li belediyeleri hedef alarak, “Kazandıkları Belediyelerden hizmet yerine baklava kutularından para fışkırıyor” ifadelerini kullandı.
Son olarak, AK Parti’nin sahada ve yatırımda olduğunu vurgulayan Otgöz, “Biz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde azimle ve inançla çalışmaya devam ediyoruz. Her şey Muğla ve hemşerilerimizin refahı için,” dedi.
Bakmadan Geçme





