27. EMIT Fuarı’na Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras da katıldı. Aras, Haber48 mikrofonlarına önemli açıklamalar yaptı.

Aras’ın açıklaması özetle şöyle: “Bizim için çok önemli bir organizasyon. Biz her yıl, Muğla olarak fuarda çok güçlü yer alıyoruz. Burada yüz yüze iletişimin önemini görüyoruz. İnsan insana dokunduğu zaman farklı oluyor. Katılım yüksek seviyede bizi mutlu etti. Türkiye'de turizm çok önemli. Döviz girişi kemiksizdir. Kendi üretimimizi, yerli ürünlerimizi kullanıyoruz. Dışarıdan bir şey ithal etmeden ürettiğimiz çok önemli bir sektör. Turizmin önceliklenmesi gerekiyor. Fuarlar, turizmin öneminin anlaşması açısından turizmcilerin, yöneticilerinin bir araya geldiği, turizm konuşulduğu yer.  Turizmdeki beklentimiz çok yüksek. Muğla büyükşehir belediye başkanı olacağız. Özellikle Muğla’yı marka haline getireceğiz. İlçeler tanınıyor. Asıl Muğla bir bütün olarak dünyada parlayacak. Biz Türkiye’ye sevdalıyız. Ülkemizde turizmin gelişmesi için her türlü çalışmaya hazırız. İyi çalışacağız. Ülkemizi ve Muğlamızı lider haline getireceğiz.

Sorunların herkesle alakası var. Bir yerde sorun varsa herkesle ilgisi alakası var. Sorunları biliyoruz. Hem merkezi yönetimle hem yereldeki yöneticilerimizle, halkımızla hep birlikte karar destek mekanizmalarıyla sorunların üstesinden geleceğiz. Çalışmaya geliyoruz. Turizmin sorunlarını biliyoruz. Bodrum’dan gelmemizin önemi burada. Bodrum’un belediye başkanını Muğla belediye başkanı olması turizme buluşması demektir.”

MUĞLA’DA YIKALACAK HASTANEDEYE BOYA BADANA ÖDENEĞİ MUĞLA’DA YIKALACAK HASTANEDEYE BOYA BADANA ÖDENEĞİ