Bodrum ilçesinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Denizciler Derneği'nin ortak organizasyonuyla, bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi toplantı salonundaki bilgilendirme toplantısına, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, Bodrum Liman Başkan Yardımcısı Mustafa Demiral, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Liman İşletme Müdürü Fatih Gökçe, Bodrum Sahil Güvenlik Astsubay Başçavuş Yasin Aktepe, Bodrum Gümrük Müdürü Serdar Zeybekoğlu ve Bodrum Pasaport Şube polis memuru Yasin Yıldız konuşmacı olarak katıldı.

3 KEZ YENDİĞİ KANSERE 4. KEZ YAKALANMIŞTI 3 KEZ YENDİĞİ KANSERE 4. KEZ YAKALANMIŞTI

Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, Bodrumlu denizcilerin her geçen yıl teknelerinin ve ürettikleri hizmetin kalitesini artırarak sektöre hizmet ettiklerini söyledi. "Yıllardır değişmeyen tek şey denize olan tutkumuzdur." diyen Erdoğan, "Denizci geleneklerimiz ve kültürümüz bizleri bir arada tutan en önemli niteliklerimizdir. Denizde birlik olarak yola çıktığımız ben ve yönetim kurulu üyelerimiz her zaman yanınızda olacağız." ifadelerini kullandı. İMEAK DTO Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç de sektörün önde olan hizmet bileşenlerini bir araya getirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Denizde değer üreten üyelerimizin bilgilenmesini ve sorularına cevap bulmasını öngördük. Muğla ve Türkiye için önemli değerler üretiyoruz. Emanet aldığımız değerleri sonraki nesillere aktaracağız. Yeni yönetmelik ve mevzuatlarla aniden karşı karşıya kalmamak için burada birlikteyiz. 2019 Sezonu geçtiğimiz yıla göre daha iyi olacak. Rezervasyonlar öyle gösteriyor. Bu sektörün cefasını çeken ve hizmet üretenlerle aile içi bir toplantı yaparak işlerimizin biraz daha kolaylaşmasını istedik. Bu toplantıya ön ayak olan Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan'a teşekkür ederim."

Toplantıda, Bodrum Liman Başkan Yardımcısı Mustafa Demiral, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Liman İşletme Müdürü Fatih Gökçe ve diğer konuşmacılar, kendi alanlarını ilgilendiren konularla ilgili konuştu.