ADETA KAPANIN ELİNDE KALIYOR ADETA KAPANIN ELİNDE KALIYOR
Muğla'nın Sulu Kebabı'nın ünü Türkiye'yi aştı. Kış aylarında sıkca tercih edilen, hem şifa kaynağı hemde lezzeti ile  dikkat ceken, 8 saat kemik suyunda pişirilen Sulu Muğla Kababı  Yunan Turistlerin ilgisini çekti.  Marmariste bulunan çorbacı yerli misafirlerimizi yanısıra Yunanistandan gelen misafirleri de sıkca ağırlıyor. İşine sevgisini de katarak çorbaralırını hazırladığını söyleyen Nuri Okan, '' Rodos gelen müsterilerimiz var, biz bu işi sevgimizle yapıyoruz. Sos kullanmıyoruz Orjinal kemik suyu ile 8 saat pişiyor. Biz bu işi ailecek yapıyıruz'' dedi Rodos Adası'nda gelen Spyridonos Gregory de, her yıl kış aylarında çorba içmek için Marmaris'e geldiğini söyledi. Gregory, "Çok lezzetli ve orijinal bir çorba. Yöresel bir tat ben bu çorbaya gerçekten bayılıyorum" dedi. Sulu Muğla Kebabını ilk kez tadan Sarmas Dimitris ise, çorbanın harika bir tadının olduğunu söyledi.