Muğla'nın vaizleri Akçaova Hacı Mehmet Çiçek Erkek Kur'an Kursunda biraraya geldi. Muğla İl Müftülüğü tarafından düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Müftü Yardımcıları Erkan Saral ve Sema Özbakışla İl ve ilçe vaizleri katıldı.

MSKÜ’DE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ MSKÜ’DE EĞİTİM-ÖĞRETİM ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ

Menteşe Vaizi Oktay Aksoy'un okuduğu Kur'an tilaveti ile başlayan, Muğla İl Müftü Yardımcıları Erkan Saral, Sema Özbakış, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Uzman Vaizi Nesibe Reçper, Marmaris Uzman Vaizi Mustafa Kılınç'ın  tecrübe paylaşımında bulunduğu toplantıda konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı  2023 yılı biterken ile bağlı il ve ilçe vaizleri ile bir tanışma ve istişare toplantısı düzenlediklerini katılım sağlayan vaizlere teşekkür ederek, vaizlik dönemlerinde yaşadıkları tecrübeleri katılıcılara aktardı.

TDV Muğla Şubesi tarafından verilen yemek ve ardından namaz arası sonrası katılımcı vaizler görev yaptıkları ilçelerinde yaşadıkları sıkıntıları, önerilerini ve projelerini paylaştı. Toplantı Toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.