Muğla'nın Ula ilçesinde, Sakartepe rampasında yaşanan trafik kazası paniğe neden oldu. Gıda maddesi taşıyan bir kamyon, keskin bir virajı alamayarak orta refüje çarparak devrildi. Kazada araç içerisinde bulunan iki kişi hafif yaralandı.

Olay, Ula Sakartepe rampasında meydana geldi. 38 AER 647 plakalı kamyonun sürücüsü, rampadaki keskin virajı alamayarak direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç, orta refüjde bulunan beton bariyerlere çarparak yan yattı.

Durumu gören vatandaşlar hemen yardıma koşarken, kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen polis, jandarma, 112 ambulans ve Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yaralılara müdahale etmek ve araçtaki olası akaryakıt sızıntısını önlemek için çalışma başlattı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHALELERİ ONLİNE YAPIYOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHALELERİ ONLİNE YAPIYOR

Araçta bulunan iki kişi hafif yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, vatandaşlar virajın riskine dikkat çekti ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.