Muğla Valiliğince düzenlenen gösteri maçında kırmızı takım, Vali İdris Akbıyık tarafından son dakikada atılan gol ile 7-6 skorla galip geldi.

 Atatürk Stadı'ndaki müsabakada kırmızı takımda Muğla Valisi İdris Akbıyık, yönetmen, senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, oyuncu Ersin Korkut , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çeşitli kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları ve STK temsilcileri yer alırken beyaz takımda ise Muğlaspor için uzun yıllar top koşturan futbolcular ile Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan'dan oluştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Müftüsü Yaşar Çapıcı, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat , Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve bazı kurum müdürleri karşılaşmayı tribünlerden izledi.

METEOROLOJİ, MUĞLA’YI UYARDI! ÖNLEMİNİZİ ALIN… METEOROLOJİ, MUĞLA’YI UYARDI! ÖNLEMİNİZİ ALIN…

 Vali Akbıyık'ın attığı son dakika golü ile müsabaka kırmızı takımın 7-6'lık skoru ile sonuçlandı.

Vali Akbıyık, maç sonunda, Muğla Valiliğince düzenlenen 100. Yıl etkinliklerinin hafta boyunca devam edeceğini ve çeşitli müsabakaların yapılacağını söyledi.