CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 73 yaşına girdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün başta olmak üzere, birçok ilçe belediye başkanı ve milletvekili Genel Başkan Kılıçdaroğlu için doğum günü mesajı yayınladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Hak, hukuk ve adalet mücadelemizin önderi, halkın dostu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğum gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜM HALKIN YOLDAŞI, EZİLENLERİN SESİ, HALKIN UMUDU”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ise, “İşçinin, emeklinin, çiftçinin, esnafın, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm halkın yoldaşı, ezilenlerin sesi, halkın umudu Genel Başkan’ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım” ifadeleriyle Genel Başkan’ın doğum gününü tebrik etti.

“KİMSESİZLERİN KİMSESİ, HAK, HUKUK, ADALET YOLUNDA İLERLEYEN…”

MUĞLA’DA MUHTARLAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANDI MUĞLA’DA MUHTARLAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANDI

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yayınladığı doğum günü mesajında, “Kimsesizlerin kimsesi, hak, hukuk, adalet yolunda ilerleyen, Cumhuriyet Halk Parti’mizin Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün doğum günü. Genel Başkan’ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğum gününü kutluyor, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“HALKIN İKTİDARININ EN GÜÇLÜ UMUDU”

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Herkes için eşit ve adaletli bir Türkiye mücadelesi veren, halkın iktidarının en güçlü umudu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğum günü kutlu olsun. Hep birlikte halkımıza hizmet etmeye devam edeceğimiz daha nice yıllara” ifadeleriyle Genel Başkan’ın doğum gününü kutladı.