İKİNCİ CEMRE BUGÜN DÜŞTÜ! İKİNCİ CEMRE BUGÜN DÜŞTÜ!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda biraraya gelen komisyon üyeleri Fatma Demircan, Gonca Akıskalı, Aysel Berket, Tolga Tanyel, Nafize Ağır, Bahadır Uysal ve Özlem Vayiç, İl Müdürü Emre Çay’a kitap çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kitap Komisyonunda görevli ve kitabın yazarlarından olan İngilizce öğretmeni Fatma Demircan; “Muğla İngilizce Kitap Komisyonu olarak 7 yıllık görev dönemimiz boyunca, İngilizce 6 ve 7 ders kitapları, 8. sınıf çalışma kitabı, ağırlıklı İngilizce 5. sınıflar için destek materyali, 2., 3. ve 4. sınıflar için dört temel beceri odaklı etkinlik kılavuzları hazırladık. Ayrıca EBA içerik tasnif ve dijital içerik çalışmalarında yer aldık. 6. ve 7. sınıf İngilizce ders kitaplarımız ilimiz Muğla da dahil olmak üzere Türkiye’nin pek çok ilinde öğretmen ve öğrencilerimizle buluştu. İngilizce 4 taslak ders kitabı, İngilizce öğretmenlerine yönelik ilkokul ve ortaokul drama materyalleri hazırlama çalışmalarımız hâlâ devam etmektedir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Okullarda okutulan ders kitaplarının öğretmenler tarafından hazırlanıyor olması, dersi anlatan öğretmenler  ve dinleyen öğrenciler için son derece olumlu olduğuna dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ;  "İngilizce gibi öğretimi zor ve önemli olan bir dersin çocuklarımıza kolay ve anlaşılır bir şekilde öğretilmesine katkı sağlayacak bu kitabın hazırlanmasına verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri canı gönülden kutluyorum" şeklinde bir konuşmayla öğretmenlere seslendi.