Muğla'nın Dalaman ilçesi,Karaçalı Mahallesi'nde bulunan Belediye İş Merkezi'nde Vergi Dairesi Müdürlüğü, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, törende yaptığı konuşmada, bağlı vergi dairesinin kapatılarak, mükelleflerin hizmet alabileceği bağımsız bir vergi dairesinin kurulmasının uygun bulunduğunu belirtti. Törene, bölgenin iş insanları ve kurum müdürleri de katıldı.

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, törende yaptığı konuşmada, "Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının olurları ile Dalaman Malmüdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bağlı vergi dairesinin kapatılarak, mükelleflerinin Dalaman ilçesinde kurulacak olan bağımsız vergi dairesi müdürlüğüne devredilmesi uygun bulunmuştur. Dalaman Malmüdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bağlı vergi dairesi bugün itibarıyla Dalaman Vergi Dairesi olarak Muğla Vergi Dairesi Başkanlığımıza bağlı faaliyete geçerek, mükelleflerimize hizmet vermeye başladı." dedi.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Mustafa İnceçayır, kurum müdürleri ve bölgenin iş insanları katıldı.

DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET

kaynak:AA