Gıda sektörüne, tüketicinin sağlığına ve ürün güvenirliğine katkı sağlayanları ödüllendiren "Feed the Future" Ödül Töreni’nde   annelerin çocukları için tercih ettiği “Kantaron Jel” ile “Ata Ağaç” ödülü Milas'a götürürken,  “Ulu Zeytin Ağaçları Derneği”,  Doğaya Katkı Sunan STK kategorisinde  Avrupa Konseyi Zeytin Ağacı Kültür Rotası çalışmalarını yürütmesiyle ödüle  layık görülen ve ödülü Muğla'ya getiren  bir diğer  isim oldu.  

MİLAS'TA 6 KİŞİNİN YARALANDIĞI SİLAHLI KAVGADA YENİ GELİŞME MİLAS'TA 6 KİŞİNİN YARALANDIĞI SİLAHLI KAVGADA YENİ GELİŞME

Ata Ağaç A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Aktürk, “Ata Ağaç ürünlerimizle bugün Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi’nde olmaktan ve Feed The Future Ödülü’ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Kadim bilgi ve günümüz teknolojisi kullanımı ile gerçekleştirilen Ar-Ge çalışmaları neticesinde ortaya çıkan yenilikçi ürün vegan ve yenilebilir nitelikte temiz içerikli katma değeri yüksek bir üründür. Ürünün tanıtımı Amerika’ da özel sağlık merkezlerinde gerçekleştirilmiştir ve gelen olumlu tepkiler üzerine ürünün ihracatı konusunda görüşmelere başlanmıştır,” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

 İstanbul Valisi Davut Gül, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz  ve son olarak  Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, organizasyonun açılışını yapan isimler olurken,  12 ülkenin gıda sektöründe önde gelen markalarının buluştuğu Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi'ne , 16 Ekim 2023 tarihinde  Crowne Plaza İstanbul Florya ev sahipliği yaptı . Deprem bölgesinden 300 civarı yerel üretici ve kooperatif temsilcilerini misafir eden zirve bu yıl , “el ele” temasıyla düzenlendi.