MUSİAD Muğla Şubesi 'Terörsüz Türkiye' toplantısına katılım sağladı
'Terörsüz Türkiye Buluşması' Diyarbakır'da gerçekleştirildi. MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç ve Başkan Yardımcısı Yunus Manav toplantıda yer aldı.
Diyarbakır'da gerçekleşen ‘Terörsüz Türkiye Buluşması’ kapsamında gerçekleştirilen Başkanlar Toplantısı’na MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç ve Başkan Yardımcısı Yunus Manav katılım sağladı.
SÜREÇ SON DEĞİL, ŞEREFLİ BİR YENİ BAŞLANGIÇTIR
Genel Başkan Burhan Özdemir’in başkanlığında yapılan toplantıya Türkiye genelindeki şube ve temsilcilik başkanları da katılım sağladılar.
Toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Burhan Özdemir, "Gelin, terörsüz Türkiye vizyonunu yalnızca izleyenler olmayalım. Bu vizyonun mimarı, birer ihya neferi olalım. Gelin, bu tarihi sorumluluğu birlikte omuzlayalım. Bu süreç bir son değil, şerefli bir yeniden başlangıçtır. Bu süreçte sorumluluk üstlenen tüm tarafların, milletimize verdikleri söze sadık kalacaklarına ve bu topraklara huzurdan başka bir vaatte bulunmayacaklarına olan inancımız tamdır. Biz MÜSİAD olarak, bu sürecin sivil hayattaki en büyük takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.
Bakmadan Geçme





