Yatağan’daki yerel seçimde, CHP’nin adayı Mesut Günay geçerli oyların yüzde 51.77’sini alarak İlçe Belediye Başkanı olmuştu. Mevcut belediye başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Toksöz ise yüzde 39.19 oy toplamıştı.

Toksöz, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. Mesaj şöyle: “Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen beş senelik sürede canımızı dişimize takarak tek sevdamız Yatağanımız için gece gündüz demeden çalıştık. Şahsıma ve birlikte görev yaptığım meclis üyelerimize duyulan güveni boşa çıkartmadığımıza inanıyorum.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçim süreci ile birlikte görev süremin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bu süreçte her zaman omuz omuza çalıştığım meclis üyelerime, başkan yardımcılarıma ve belediye çalışanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, sonuçların Yatağanımız için hayırlı olmasını diliyorum.

YATAĞAN'DA TRAKTÖR DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ YATAĞAN'DA TRAKTÖR DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ

Şükürler olsun ki verdiğim tüm sözleri yerine getirmenin gururu ve mutluluğu ile görevimden ayrılıyorum. Siz değerli hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.”