Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor’un evinde Trabzonspor’u ağırladığı maç tamamlanamadı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor'un 2-1 öne geçmesinin ardından hakem Ali Şansalan'a tepki göstererek 74’üncü dakikada takımını sahadan çekti.

OLAY DÜNYA BASININDA…

Olay dünya basınında da yankı buldu. Haberlerde, geçen hafta Ankaragücü Başkanı Koca'nın hakem Meler'e sahada saldırması hatırlatıldı. Türk futbolunda yalnızca bir hafta sonra hakem üzerinden yeni bir tartışmanın yaşandığı vurgulandı.

FRANSIZ BASINI: ÇILGINCA

MUĞLASPOR ŞAMPİYONLUĞA HAZIRLANIYOR MUĞLASPOR ŞAMPİYONLUĞA HAZIRLANIYOR

Fransız ve İtalyan basını olayı "çılgınca" ve "sansasyonel" olarak verirken İngiliz basını "utanç verici" ifadesini kullandı.

İNGİLİZ GAZETESİ: UTANÇ VERİCİ

İngiliz Daily Mail gazetesinde “Türkiye Süper Ligi’nden daha fazla utanç verici sahne” başlığı atıldı. “Kulüp başkanı penaltı talepleri kabul edilmeyince sahaya girip takımı maçtan çekti… Hakeme saldırılmasından sadece bir hafta sonra başka bir maç daha iptal oldu” ifadeleri kullanıldı.

“Salı gecesi, Kulüp başkanının maçın ortasında sahaya girip oyuncuları dışarı çıkarmasının ardından, Türk futbolu başka bir hakem tartışmasının ortasındaydı” yazıldı.