Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, fuarda gelişmeleri takip eden Haber48 mikrofonlarına özel açıklamada bulundu. EMITT’e katılma nedenlerini anlatan Uzundemir, “Görevde bulunduğum 5 sene boyunca 3 kere katıldık. 2 kere ise pandemi dolaysıyla katılamadık. Burada bulunma amacımız ilçemizdeki turizm gelirlerini artırmak.” dedi. Büyükşehir yasası ile yetkilerinin kısıtlanmasına rağmen yetkileri çerçevesinde Dalyan ve Sarıgerme’de çalışmalar yaptıklarını söyledi.

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

Uzundemir, turist sayısını artırmak ve kaliteli hizmet verebilmek için yaptıkları çalışmalara imkanları çerçevesinde devam edeceklerini anlattı. Uzundemir, ilçede otopark sıkıntısının olduğunu bunu çözmeye çalışacaklarını kaydetti. TÜVTÜRK’ün Ortaca’ya geleceğini, bunun ilçe açısından önemine değindi. Gençlere önem verdiğini, bu kapsamda halı sahalar, yüzme havuzları ve tenis kortları yaptıklarını ifade etti.