Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi tarafından Muğla Eğitimde İyi Örnekler Yarışması düzenlendi. Yarışmaya Ortaca Final Okulları da katıldı. Ortaca Final Okulları “finalde çevrimiçi kitap buluşmaları” isimli projeleri ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık kategorisinde Muğla İl üçüncüsü oldu. 

4 Aralık 2023 Pazartesi günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Okul Müdürü Şenay Turan, Müdür Yardımcısı Burcu Ermiş ve proje koordinatörleri Gökçe Bilge, Gülay Horlu, Oya Bayraktar, Çağla Cihan Kılınç ödüllerini aldılar.

Ödül Töreni sonrasında Muğla Valisi İdris Karabıyık ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay okullar tarafından hazırlanan stantları gezdi. Muğla Valisi İdris Karabıyık ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay Ortaca Final Okulları’nın projesini kitap okuma projesi olduğu için çok beğendiklerini ifade ettiler.

MEB 'YENİ MÜFREDAT' TASLAĞINI PAYLAŞTI MEB 'YENİ MÜFREDAT' TASLAĞINI PAYLAŞTI

Ortaca Final Okulları Okul Müdürü Şenay Turan, Ortaca Final Okullarını 2. kez derece kazandıran Rehberlik zümresi öğretmenlerini ve Müdür Yardımcısı Burcu Ermiş’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

WhatsApp Image 2023-12-04 at 14.39.07 (1)WhatsApp Image 2023-12-05 at 09.05.06WhatsApp Image 2023-12-05 at 09.06.47 (1)​​​​​​​