Ortaca Final Okulları, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıl dönümünde anlamlı bir törene ev sahipliği yaptı. Okulun öğrencileri, velileri ve öğretmenleri, bu özel günde bir araya gelerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve onun ilkelerine olan bağlılıklarını bir kez daha vurgulama fırsatı buldular.

Etkinlik, Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının 100 yıl önce milletimizi ayakta tutmaları ve bizlere kanlarıyla inşaa ettikleri bir gelecek bırakmaları ve Ulu Önder Atatürk'ün yaşamının son anına kadar Cumhuriyetimiz ve gelecek nesiller için sağlığını hiçe sayarak mücadelesine devam etmesinin anısına saygı duruşuyla başladı. Ortaca Final Okulları, bu önemli günde öğrencilere, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretileriyle şekillendirilmiş bir gelecek inşa etme sorumluluğunu bir kez daha hatırlattı.

Öğretmenler de sahne performanslarıyla etkinliğe renk kattığı gecede, öğrenciler özenle hazırladığı gösterileri sergilerken duygu dolu anlar yaşandı. Atatürk'ün mirasına olan derin sevgi ve bağlılığı yansıtan anma programında göz yaşlarına hakim olamayan veliler ve öğretmenler Önderimizi kaybetmenin derin acısını bir kez daha yaşadı.

Final Okulları'nın eğitim anlayışı, öğrencilere sadece akademik bilgi kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda vatanına, milletine ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirme misyonunu da içeriyor. Okul, öğrencilerine, Atatürk'ün muassır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini benimseyerek, onları çağdaş dünya standartlarında birer lider olarak yetiştirme idealiyle eğitimlerine devam ediyor.

Ortaca Final Okulları, bu anlamlı etkinlikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha anarak, onun önderliğinde yürüdükleri yolda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceklerini vurguladı.

'KÜFLÜ ÇİKOLATA' PAYLAŞIMIYLA GÜNDEMDEYDİ 'KÜFLÜ ÇİKOLATA' PAYLAŞIMIYLA GÜNDEMDEYDİ