CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ORTACA’DA UMDUĞUNU BULAMADI CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ORTACA’DA UMDUĞUNU BULAMADI

Ortaca Belediyespor Futbol Okulları "Haydi Çocuklar Spora" sloganıyla eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 

Ortaca Belediyesi ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir tarafından destek verilen eğitimler, Ortaca Belediyespor tarafından organize edilerek kulüp antrenörleri gözetiminde gerçekleştiriliyor.



ALİM UZUNDEMİR MİNİK SPORCULARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, gençlere ve küçük çocuklara yönelik projelere ayrı bir önem veriyor. Uzundemir, yoğun programında fırsat buldukça Ortaca Belediyesispor Futbol Okulları'nın antrenmanlarına katılarak hem küçük sporculara destek veriyor hem de antrenörlerden sporcular hakkında bilgi alıyor. Sporcuların gelişimi ve ihtiyaçlarını yakından takip eden Başkan Uzundemir, geçtiğimiz günlerde katıldığı antrenmanda minik sporculara konuşma yaptı.

Alim Uzundemir, "Siz gençler geleceğimizin mimarlarısınız, sağlık için, sosyalleşmek için spor önemli. Bizler de sizlerin daha elverişli bir ortamda hocalarınızdan ders almanızı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ortaca Belediyespor bizler için, sizler için ve Ortaca'mız için çok değerlidir. Sizleri de bu değeri kulübün çatısı altında toplayabilmek bizler için gurur vericidir" dedi.