17 Ağustos 2019 tarihinde, Marmaris Cumhurbaşkanlığı Okluk Konuk Evi'nde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakının kazandığı 7 ilçenin belediye başkanları ile bir araya gelmişti. Bu görüşmelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilçede yapılması gereken projeler hakkında bilgi veren Başkan Uzundemir, İztuzu plajı için seçim çalışmalarındaki verilen sözleri dile getirmiş ve bu görüşmeler neticesinde İztuzu Plajı'nın karadan gidilen bölümünün işletmesi Ortaca Belediyesine verilmişti.



PROJE ÖDENEĞİ AKTARILDI

Cumhurbaşkanlığı Okluk Konuk Evi'nde yapılan görüşmelerde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilede görüşen Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, İlçeye yapılması gerekli olan projeler hakkında bilgi vermişti. Yapılan görüşmeler neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri Ortaca'ya gelerek gerekli incelemeleri yapmışlardı. İlçeye yapılacak olan kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun onayını veren yetkililer, projenin ödeneğini Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne aktardı.



PROJELER DEVAM EDECEK

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, "Bizler Ortaca'mıza en iyi hizmeti verebileceğimize inandığımız için aday olduk ve vatandaşlarımızın takdiri ile seçildik. Bu kutsal görevi layığı ile yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Seçimlerden sonra İztuzu Plajı'nın söz verildiği gibi bizlere verilmesi için bir çok kez Ankara'ya giderek görüşmelerimizi yaptık ve İztuzu Plajı'nın işletmesini belediyemize kazandırdık. Daha sonra Spor Toto Teşkilatı ile görüşmelerimiz neticesinde ilçemize 2 ayrı halı saha projesinin imzalarını attık, şimdi ise görüşmelerimizde Gençlik ve Spor Bakanı'mıza sunduğumuz projelerden olan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projesinin onaylanmasının haklı gururunu yaşıyoruz.

Bizler Ortaca'mız ve vatandaşımız için elimizden geleni yapıyoruz ve Allah ömür verdikçe de yapmaya devam edeceğiz. İlçemize daha fazla hizmet getirmek için görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor inşallah ilçemize hak ettiği hizmeti sonuna kadar yapacağız" ifadelerini kullandı.

TÜVTÜRK’Ü ORTACA’YA KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR TÜVTÜRK’Ü ORTACA’YA KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR