Muğla'nın Dalaman ilçesinde hizmet veren Balcım Gurme Şarküteri ikinci şubesini de Ortaca'nın Terzialiler Mahallesi'nde hizmete başladı. İşletme sahibi İbrahim Orhan, Balcı Gurme Şaküteri'de taze ve organik ürünler, doğal süt ürünleri ve yöresel bal çeşitlerinin satışını gerçekleştirecek.

Açılıştan önce Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Ortaca Temsilcisi Sedat Tuncer ve Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kara konuşma yaptı.

AKINCI MAHALLESİ’NDE BAŞKANA BÜYÜK İLGİ AKINCI MAHALLESİ’NDE BAŞKANA BÜYÜK İLGİ

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Ortaca Temsilcisi Sedat Tuncer "Ekonominin böyle olduğu bir dönemde büyük bir cesaret örneği gösterip böyle bir işyer açan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Ayrıca işyerinde yaratacağı istihdamdan dolayı da kendisini kutluyorum. Çünkü bugünlerdeki en önemli ihtiyaçlarımızdan birisi de bu. Bu iki konuda arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu yerin Ortaca halkına ve işyerini açan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." sözlerini kaydederek bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kara ise " Bende Başkan'ın dediklerine aynen katılıyorum. Arkadaşlarımıza bol müşteri ve bol kazanç diliyorum. Hayırlı olsun Ortaca için. İnşallah hedeflediklerine ulaşırlar. Ortaca da yeni ve güzel bir işletme kazanmış olur." sözleriyle hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve dualarla davetlilerin eşliğinde açılış gerçekleşti.

Açılışın ardından işletme sahibi İbrahim Orhan Uzun yıllardır şarküteri üzerine çalıştığını vurguladı ve "Geçtiğimiz yıl da Balcım Gurme Şarküteri'nin ilk şubesini Dalaman'da açtım. Bizim için müşteri memnuniyeti önemliydi. Onlar sayesinde ikinci şubeyi de Ortaca'da bugün hayırlısıyla açtık. Buradaki işletmemiz ufak bir yer ama yine kaliteli hizmet vereceğiz. İnşallah müşterilerimize elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz." ifadesinde bulundu. Orhan, Muğla'nın başka ilçelerinde de şube açmayı hedeflediklerini söyledi.