Yeni yıla girmemize sayılı günler kala Muğla'nın Ortaca ilçesinin Belediye Başkanı Alim Uzundemir, yayımladığı bir mesajla vatandaşların yeni yılını kutladı. Başkan Uzundemir yeni yıl mesajında, sağlık, mutluluk ve barış vurgusu yaparken, yeni yılın için umut verdi.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'in yeni yıl mesajı;

"2020 yılının Ortacamıza, hemşerilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim. Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Ortacayı daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışacaktır. Yeni yılda yeni projelerimizi hayata geçirmek adına çalışmalarımız sürecektir. Hemşehrilerimizin çok değerli ilgi ve destekleriyle Ortacamıza hizmet ve yatırım atağımız son hızıyla devam edecektir. 2020 yılının Ortaca için turizmde yeni bir atılım yılı olacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve milletimizin yeni yılını bir kez daha kutlarken, 2020 yılında tüm dileklerinizin gerçeğe dönüşmesini dilerim.

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

Alim UZUNDEMİR
Ortaca Belediye Başkanı"