CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ORTACA’DA UMDUĞUNU BULAMADI CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, ORTACA’DA UMDUĞUNU BULAMADI

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Fedayi Kılıç, Ortaca Belediyesi Meclis Üyesi Sebahi Yılmaz ve Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Elif Kırımlı ile Atatürk Ortaokulu ve Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'na ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette öğretmenlere çiçek takdim eden Uzundemir, daha sonra 8. sınıf öğrencisi Nisa Sude Günal'ın Atatürk adlı şiirini dinledi. Öğretmenler ile uzun süre sohbet eden Alim Uzundemir ve beraberindeki heyet, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinleyerek yapılacak olan
projeleri anlattı.



Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'na Ziyaret

Okul ziyaretine devam eden heyet daha sonra Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'na geldi. Öğrencileri ziyaret eden Alim Uzundemir, öğrenciler ile sohbet ederek, iyi dersler diledi. Daha sonra öğretmenler ile sohbet eden Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve beraberindeki heyet, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinleyerek, yapılacak olan projeleri anlattılar.

Başkan Alim Uzundemir ve beraberindeki heyet, misafirperverlikleri ve hediyeleri için okul müdürleri Ali Topcu ve Ercan Kargılı ile öğretmenlere teşekkür etti.