Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Mergenli Mahallesi'nden sonra Akıncı Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Akıncı Mahallesi'nin sıkıntılarının dinlendiği, önerileri değerlendirmek, yapılacak ve yapılması planlanan projelerin anlatıldığı toplantıya Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, başkan yardımcısı Fedayi Kılıç, meclis üyesi Sebahi Yılmaz, birim müdürleri ve Akıncı Mahalle Muhtarı Doğan Ünal birlikte katıldılar.

ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM

Toplantı sonrasında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, "Bugün mahalle toplantılarımızı Akıncı Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız ile gerçekleştirdik . Bu toplantılar sayesinde, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip, çözümleri için neler yapabileceğimiz konuşuyoruz.Yapılacak olan ve yapılması planlanan projelerimiz anlatarak,vatandaşlarımızdan gelen talepleri dinliyoruz. Göreve geldikten sonra kısa sürede vatandaşlarımız ile bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü kısa sürede talepleri ve sorunları öğreniyoruz. Kısa zaman içerisinde de bunların hepsini çözüme kavuşturacağız" dedi.

Yapılan toplantıda konuşan mahalle sakinleri, "Böyle bir toplantıyı gerçekleştiriyor olmamız çok önemli. Karşımızda sıkıntılarımızı rahatlıkla anlatabildiğimiz bir belediye başkanı var. Başkanımız Alim Uzundemir müdürleri ile gelmiş, hoş gelmişler. Masaya oturup, mahallemizin ihtiyaçlarından bahsettik, mahallemizde yapılacak çalışmalar ile ilgili, müdürlerimizden bilgi aldık. Başkanımıza inancımız tam. Biliyoruz ki konuşulan projeler, zaman içinde hayata geçecek" dedi.