Muğla'nın Ortaca İlçesinde, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'in 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile başlattığı okul ziyaretleri tamamlandı. Başkan Uzundemir, Ortaca İlçe sınırları içerisinde bulunan 48 okulu ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya geldi.

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

Ortaca İlçe sınırları içerisindeki okulların tamamını ziyaret ederek, öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile çiçek takdim ederek, sohbet etti. Uzundemir ve beraberindeki heyet, okul ziyaretlerinde, öğretmenlerin okullar ve ilçe ile ilgili istek ve önerilerini dinleyerek, yapılacak ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi ve karşılıklı istişarede bulundu.



Okul ziyaretleri esansında öğretmenler ve okul çalışanları ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir; ‘’Öğretmenlerimiz ile 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile bir araya gelemeye başladık.İlçemizde bulunan 48 okulu ziyaretimizi, işlerimizin yoğunluğundan ve okul sayımızın çok olmasından dolayı 40 günde tamamlayabildik.Geç gelen Öğretmenler Günü ziyaretlerimizden dolayı öğretmenlerimizin tekrar affına sığınıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği emeklerden ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.



Okul ziyaretlerimizde öğretmenlerimiz bizleri çok sıcak karşıladılar.Ziyaretlerimizde öğretmenlerimiz ile sohbet ederek okullar ve ilçemiz ile ilgili  istek ve önerileri dinledik.Aldığımız notlardan, imkanlar çerçevesinde olanları hemen yaptık yada planlamalar içerisine dahil ettik.

Ayrıca ilçemize yapılacak ve yapılması planlanan projeleri anlatarak, projeler hakkında istişarede bulunduk. Projelerimde çocuklarımıza nasıl daha fazla yararlı olabiliriz, çocuklarımız için neler üretebiliriz ,ilçemize  ekonomik, sosyolojik ve kültürel olarak neler yapabiliriz onu konuştuk.İnşallah planladığımız, anlattığımız projeleride en kısa zamanda gerçekleştirceğiz.



Ziyaretlerimizde bizlerle olup bizleri ağırlayan Ortaca Milli Eğitim Müdürlüğü’ne,ziyaret ettiğimiz tüm okullardaki okullardaki yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlara misafirperverlikleri için bir kez daha teşekkür ediyor,geleceğimizin teminatı öğrencilerimize öğretim hayatlarında başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.