Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, Ortaca 2. El Pazarında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle çiçek dağıtarak kadınlarımızın gününü kutladı.

Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen “Ortaca 2.El Pazarı” 08.03.2020 Pazar günü Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda gerçekleştirildi. Panayır havasında geçen etkinlikte 2. el eşya sahipleri, eşyalarını tüketicilerin beğenisine sundular. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Ortaca 2. El Pazarını ziyaret ederek, kadınlara çiçek dağıttı. Katılımcılar ve ziyaretçiler ile sohbet ederek, pazar hakkında istek ve önerilerini dinledi.

Yoğun bir katılımın olduğunu ve olumlu görüşlerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, ‘’Pazarımızı her ay üstüne bir şeyler koyarak daha iyi şartlarda yapmaya çalışıyoruz. Katılımcılarımız ve ziyaretçiler ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinliyoruz. İstek ve önerilerden uygun olanları 2. el pazarımızda uyguluyoruz ki; katılımcılarımızı ve vatandaşlarımızı burada en iyi şekilde ağırlayalım ve en iyi şartları sunalım. Bu ay gerçekleştiriğimiz Ortaca 2. El Pazarımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe denk geldi. Bizlerde pazarımızı ziyaret ederek hem katılımcılarımızı dinleyip sohbet ettik, hem de bayanlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladık. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyor, hayatımızın her anında bizleri onurlandıran, bizleri eğiten, yetiştiren, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU