Ortaca Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Beşköprü Mahallesinin bağlantı yolları olan Sütçüler Sokak, 110. Cadde ve Halil İbrahim Tolga Caddesini birbirine bağlayacak olan 321, 341,587, 588 ve 589 sokakların açılması ve mevcut yolların genişletilmesi çalışmaları başladı. Yol çalışmaları devam ederken, mevcut yollar ve bu bağlantı yollarının arasında kalan, mülkiyeti belediyeye ait 5 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılarak vatandaşların kullanımına açılacak. Ortaca Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşımı rahatlatırken, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları tamamlanan 5 bin metrekarelik belediyeye ait taşınmaz, vatandaşların zaman geçirebileceği doğal bir alan olarak hizmete açılacak.

UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Başkan Yardımcısı Fedai Kılıç ve Meclis Üyesi Sebahi Yılmaz, yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürlüğü personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.