Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca MHP İlçe Başkanı Kaan Çakır, Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni hizmet binasının açılışına katıldılar.

Muğla Emirbeyazıt Mahallesi Recai Güreli Caddesi’nde hizmete giren Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni hizmet binasının açılışına, Muğla MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca MHP İlçe Başkanı Kaan Çakır, MHP ve AK Parti il ve ilçe yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Demirel uzun uğraşları ve emekleri ile yeni hizmet binasına kavuştuklarını dile gitiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, "Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Demirel kardeşimizin uzun uğraşları neticesinde Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binasına kavuştu. Muğla Ülkü Ocakları’nın yeni hizmet binasının, Büyük Türk Milleti’ne hizmet yolunda hayırlı ve önemli vazifeler görmesini diliyor, Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Demirel ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM ALİM UZUNDEMİR’DEN VEDA MESAJI! SÖZLERİMİ YERİNE GETİRDİM