BAŞKAN ALİM UZUNDEMİR OYUNU KULLANDI BAŞKAN ALİM UZUNDEMİR OYUNU KULLANDI

Muğla'nın Ortaca İlçesinde yapılan CHP İlçe Kongresi'nde, CHP Ortaca İlçe Başkanlığını açık ara farkla Evren Tezcan kazanarak yeniden CHP Ortaca İlçe Başkanı oldu. Ortaca İlçe Başkanlığı için iki adayın yarıştığı seçimde, 112 oy alan Evren Tezcan 38 oy alabilen Murat Atacan'a fark attı. Seçimlerde kullanılan 3 oy ise geçersiz sayıldı.

CHP Ortaca İlçe Kongresi'ne, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın yanı sıra eski milletvekilleri, CHP Ortaca İlçe Örgütü ve İl Örgütü'nün önemli isimleri, çevre ilçelerden birçok CHP'li isim katıldı. 

Başkan Evren Tezcan Umut Aşıladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Kongremizde şahsım ve yönetim kururlumuza göstermiş oldukları güvenle, göreve gelmemizi sağlayan tüm partililerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz genç ve tecrübeli arkaşlarımızdan oluşan ekibimizle, bu sorumlululuğun gerekliliklikerini yerine getireceğimize söz veriyoruz.

UMUTTUR
İnsanları Yan Yana Getiren ve
YİNE AYNI UMUTTUR
Omuz Omuza Mücadele Verdiren!

Kongre'de seçime geçilmeden önce yapılan sert konuşmalarda, Burak Erbay ve Adem Zeybekoğlu karşılıklı suçlamalarda bulundu. Erbay, CHP Muğla İl Yönetimi'nin bölgedeki CHP itibarını ve kazanımlarını, partiden belli isimleri ve aileleri atmaya çalışarak yok ettiğini iddia etti. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ise, CHP'nin Muğla'da gayet iyi olduğunu savunarak, Köyceğiz İlçe Başkanlığı için Burak Erbay ve ailesinin müdahalede bulunduğunu ve seçimi Erbayların çıkardığı ismin kazanacağını iddia etti. 

Karaçelik ve Saatcı'ya Sert Sözler

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, eski Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'i hedef alarak sert sözler sarfetti. Zeybekoğlu, "Bu partide kimse 10 yıl boyunca Belediye Başkanlığı yapıp, sonra başka bir partiye giderek faşit bir adamın kolunu kaldırıp, bu adama oy verin diyemez" ifadelerini kullanarak, hem Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya faşist göndermesi yaptı hem de Karaçelik'i topa tuttu.