Muğla'nın Ortaca İlçesinde, Osman Zeybek ve eşi Mehtap Zeybek’in birlikte işlettiği İzmir Sandviç, yıllardır misafirlerine kalite, zengin çeşit ve lezzetin mekanı anlayışıyla hizmet veriyor. Başarılı işletmeci Osman Zeybek, “Halkımızın göstermiş olduğu ilginin gururunu yaşıyoruz” diyor.

“BAŞARIDA PAROLA; KALİTEDEN ÖDÜN VERMEMEK”

Osman Zeybek, 2015 yılından beri Muğla’nın Ortaca İlçesinde İzmir Sandviç’i eşi Mehtap Zeybek’le işletiyor. Zeybek çifti, iş başarısının parolasının kaliteden ödün vermemek olduğunu söylüyor.

 “KALİTE ÇOK ÖNEMLİ”

İzmir Sandviç’in başarısının sırrı ne?

Malzemelerimizin kalitesine çok özen gösteriyoruz. Kalite çok önemli. Farklı farklı yerlerden malzemelerimizi temin ediyoruz. Sucuğu Afyon'dan,  salçamızı Denizli'nin Honaz İlçesi'nden, sosimizi ve hamburger ekmeğini İzmir'in en büyük iki firmasından getirtmekteyiz. Ortaca'dan ise Emek Ekmek'ten temin ettiğimiz birkaç çeşit ekmeğimiz bulunuyor.  Bazlama ve katmerli ekmeğimizi de Muğla'dan getirtmekteyiz. Ürünlerimizin temininden başlayıp, müşterilerimizin tabağına kadar uzanan sürecin her anında eşim Mehtap ile birlikte yer almaya hassasiyetle özen gösteriyoruz.



“MENÜMÜZDE 30 ÇEŞİT TOST BULUNUYOR”

İzmir Sandviç’in ürün çeşitliliği ne durumda?

Burada kendimize özgü sandviç ve tost çeşitlerimizi üretmeye başladık. Eşim Mehtap'ın da desteğiyle sadece İzmir Sandviç'te bulunabilecek bazlama ve katmerli tostlarımızı, kare tostlarımızı, Ayvalık tostlarımızı, kumru diye bilinen İzmir sandviçimizi, bunlara ek olarak menemenimizi ve sucuklu yumurtalarımızı müşterilerimizin beğenisine sunduk. Artık 9 farklı ekmek kullanarak hazırladığımız menümüzde 30 çeşit tost bulunuyor.



“ARTAN TALEPLERİ KARŞILAMAK İÇİN BAHÇELİ MEKANIMIZA TAŞINDIK”

İzmir Sandviç’in macerası nasıl başladı? Başarıya giden yolda, nasıl bir istikamet izledi?

İlk mekânımızı 2015 yılında Aygaz Sokak'ta açarak, Muğla Ortaca'daki faaliyetimize başladık. İlerleyen süreçte, müşterilerimizin artan taleplerini karşılamak ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla şu anda bulunduğumuz Şerifnaz Başoğlu Sokak'taki bahçeli yerimize taşındık. Bahçeli yeni mekânımıza geçmemizle birlikte ürün çeşitliliğimiz ve tanınırlığımız artmış oldu.



“HALKIMIZIN İLGİSİNİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

İzmir Sandviç’e bölge halkının ilgisi nasıl?

ALİM BAŞKANDAN ORTACA'YA SON ÇAĞRI ALİM BAŞKANDAN ORTACA'YA SON ÇAĞRI

Aynı anda farklı yemek çeşitlerine yönelmektense konseptimizi sandviç ve tost olarak belirledik. Menü kalitemize olan güvenimiz her geçen gün artıyor ve Ortaca halkının göstermiş olduğu ilginin gururunu yaşıyoruz. Mekânımıza ilk kez gelen bir misafirimizin kesinlikle bir kez daha gelmesini sağlamak en önemli prensibimiz. İzmir Sandviç olarak Ortaca'nın her bölgesine paket servisi de yapıyoruz.

İzmir Sandviç olarak Terzi Aliler Mahallesi, Şerifnaz Başoğlu Sokak 41 numaradaki işletmemize misafirlerimizi bekliyoruz. Sipariş için, 0 539 232 50 05’i arayarak bize ulaşabilirsiniz.