Muğla Valisi Orhan Tavlı, ilçeye gelişinde Kaymakamımız Oktay Erdoğan tarafından karşılandı. İlk olarak Ortaca Kaymakamlığını ziyaret ederek Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan’dan ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı, Ortaca Belediye Başkanlığı ziyaret edildi. Belediye ziyaretinin ardından Ortaca Ticaret Odası Temsilciliği ziyaret eden Muğla Valisi Orhan Tavlı, yatırımlar ve ihtiyaçlar ile ilgili bilgiler aldı. İlçe ziyareti kapsamında mahalle muhtarları ile de bir araya gelinerek, muhtarların mahalleleri ile ilgili istek, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Muhtarlar toplantısı sonrası, Ortaca Ziraat Odası, Ortaca Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaret edildi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu İnşaatında incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemelerin ardından Dİkmekavak Özalp Ortaokulu ziyaret edildi.

Program doğrultusunda Acarlar A.Ş. sahibi Mevlüt Acar ile bir araya gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Mevlüt Acar ile bir süre sohbet etti. Acarlar A.Ş. ziyaretinin ardından Ortaca – Sarıgerme yolunda ve Ortaca Belediyesi Halk Plajında incelemelerde bulunuldu.

Daha sonra Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı, Ortaca Devlet Hastanesi ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Muğla Valisi Orhan Tavlı, sağlık çalışanları ile sohbet ederek tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyip, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Hayırseverlerce alınan tıbbi cihazlarda incelemelerde bulunarak, cihazlar hakkında hastane başhekiminden teknik bilgiler aldı.

Hastane ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunularak yetkililerden inşaat hakkında bilgi alındı. Muğla Valisi Orhan Tavlı, 15 Temmuz Şehidi Adil Büyükcengiz’in abisi Abdülkadir Büyükcengiz’i ziyaret etti. Daha sonra Turizmci DOKTOB Başkanı Yücel Okutur ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret edildi.

Son olarak Soğuk Hava Deposu ve Narenciye Tesislerini ziyaret eden Vali Tavlı, tesislerde incelemelerde bulundu.

TÜVTÜRK’Ü ORTACA’YA KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR TÜVTÜRK’Ü ORTACA’YA KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın Ortaca'daki ziyaretlerinde, Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir eşlik etti.