UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi ve Beşköprü Mahallesi Sağlık Sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Her iki caddeye toplamda 2300 metrekare kilitli parke taşı döşenecek. İnönü Caddesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve meclis üyesi Sebahi Yılmaz, Orataca Belediyesi Fen İşleri Müdüründen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Parke çalışmalarının devam edeceğini dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, "İlçemiz sınırları içerisinde ,öncelik sırasına göre parke çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yollarımızdaki parke çalışmalarımızı aciliyet sırasına göre planladık. 62.000 metrekare kilitli parke taşımızı planlar dahilinde, yollarımıza döşeme çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız. Ortaca’ya hizmet için çıktığımız bu yolda, imkanlar çercevesinde tüm yollarımızı yapacağız" dedi.



Yeşil Alanların Bakımı ve Temizliği Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Dalyan Mahallesinde bulunan yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte artan sıcaklıklarda aranan noktalar haline gelen yeşil alanların bakım çalışmaları aralıksız devam edecek. Turizm sezonu başlamadan çalışmaların tamamlanması planlanıyor.