ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM

Ortaca Belediyesi tarafından işletilen İztuzu Plajı'nda, engelli vatandaşların deniz keyfini doyasıya yaşaması ve denizle buluşması için engelli rampası çalışmalarını tamamlanarak hizmete açıldı.

Ortaca Belediyesi, engelli vatandaşların denize girmesine imkan sağlanması amacıyla engelli rampasını, İztuzu Plajı'nda hizmete sundu.72 Metre uzunluğunda yapılan engelli rampasının giriş bölümüne engelli vatandaşlarımızın kullanımı için şezlonglar yerleştirildi.

İztuzu Plajı'nın engelli dostu plaj olduğunu belirten Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir,”Her alanda özgürce yaşama hakkı olan engelli kardeşlerimiz artık denize rahatlıkla girebilecek. Engellilerimizin tekerlekli araçlarıyla denize girebileceği ahşap rampayı sahilimizde hayata geçirdik. 72 metre uzunluğunda ve 130 santimetre genişliğinde inşa edilen rampa sayesinde engelli bireyler herhangi bir risk olmadan denizle buluşacak.Engelli vatandaşlarımız için üretilen deniz bisikleti ile denize giren vatandaşlarımız özgürce suda hareket edebilecek ve denizin keyfini artık hiçbir engel olmadan doyasıya çıkarabilecek. Aynı zamanda plajımızda engelli vatandaşlarımızın zorluk çekmeden ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına engelli şezlonglarını, kabinlerini ve duşlarını, faaliyete geçirdik.Toplumun her kesimine hitap eden projelerle yaşanabilir bir Ortaca için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.