AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda parke ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mahallelerde otuz kişi çalışan ekipler, vatandaşın mağdur olmaması için aralıksız olarak tam kadro sahada faaliyetlerine devam ediyor.İlçede bulunan yollarda planlamalar dahilinde 200.000 metrekare kilitli parke döşeme çalışmalarının bir bölümü biterken, geri kalan yollar için planlamalar devam ediyor.

Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ederken Asfaltlama Çalışmaları da Aralıksız Sürüyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ederken, geçtiğimiz aylarda Arıkbaşı, Dereköy, Cumhuriyet, Karaburun, Dalyan ve Gölbaşı Mahallelerinde 39.000 metrekare asfalt çalışmalarını tamamlayarak, Beşköprü Mahallesi 134, 136, 138, 139, 141, 142 ve bağlılarında 11.000 metrekare asfaltlama çalışmalarına başladı.
Beşköprü Mahallesinde devam eden çalışmaları Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Başkan Yardımcısı Musatafa Kara , Meclis Üyesi Sebahi Yılmaz yerinde inceledi. Ardından Beşkörü Mahallesindeki çalışmaları mahalle muhtarı Selim Aynalı ile birlikte değerlendiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir mahalle halkı ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.
Yapılan asfalt çalışmalarından büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri; “Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in yapmış olduğu bu asfalt hizmetinin ardından sokaklarımızdaki bozuk yollardan kurtulacağız.Yağmurların başlamasından önce başlatılan hızla devam eden çalışma çok iyi oldu. Burada Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan öğrenciler , öğretmenler ve velilerde yağmurda geçilmez durumda olan yolların yapılması ile rahata kavuşacaklar.Başkanımıza mahallelerimizde yaptığı bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Vatandaşların memnuniyetinden mutluluk duyduğunu ifade eden Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzudemir “Ortaca Belediyesi olarak göreve başladığımız zaman kırsal, kent merkezi ayrımı gözetmeden hem kırsaldaki hizmetleri hem de merkezdeki hizmetlerimizi dengeli bir şekilde yürütecek çalışmalar yaptık. Tüm müdürlüklerimiz vatandaşlarımıza hizmet götürebilmek adına sahada gece, gündüz demeden çalışmaktadırlar. Yaklaşan kış ayı dolayısıyla çalışmalarımızı biraz daha sıklaştırıp, mesaimizi arttırmış durumdayız. Beşköprü mahallemizde, Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu yol çalışmalarını inceledik. Ekiplerimize yoğun iş temposu içinde, özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum . Buradaki çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak ,planlamalar dahilindeki çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.