AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR

Muğla'nın Ortaca İlçesinde faaliyet gösteren, Ortaca Özel Çözüm Koleji öğrencileri, yeni yıla hediyelerle girmeye hazırlanıyor. Yeni yıla sayılı günler kala öğrencilerin sosyal ilişkilerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, sınıf arkadaşlarına aldıkları hediyeleri birbirlerine vererek yeni yılı kutladı. 

Bölgenin eğitimde öncü okulu olan Ortaca Çözüm Koleji'nde, öğrencilerin ders başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki becerileri ve sosyal ilişkilerdeki becerilerinin de geliştirilmesi gözetiliyor.

Ortaca Çözüm Koleji 4/B Sınıfı öğrencileri de bugün birbirlerine hediyelerini verdi. Sınıf öğretmeni Adile Öztürk'ün gözetiminde birbirlerinin yeni yılını kutlayan öğrencilerin neşesi görülmeye değerdi. 



Haber48 ailesi olarak, bu tür örnek davranışları çocuklarımıza aşılayan öğretmenlerimizi ve Ortaca Çözüm Koleji yönetimini tebrik eder, yeni yıllarını en içten dileklerimizle kutlarız.