Muğla'nın Ortaca ilçesinde, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları yapıldı. 

Kabotaj Bayramı kutlamalarına; Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Ortaca İlçe Jandarma Komutanı, Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, Ortaca Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kara, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Vekili, Ortaca Milli Eğitim Müdürü, kamu kurum ve kuruluşları idari amirleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları, şehit düşen denizcilerimizin anısına Suya Çelenk Bırakma merasimi ile başladı. Ortaca Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Kara'nın açılış konuşmasının ardından, Moğolistan Circus Grubu'nun nefes kesen gösterileri ile bayram kutlamalar devam etti.  1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında düzenlenen ödüllü yarışmalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kutlamalar kapsamında birçok ödüllü oyun ve yarışma düzenlenirken, özellikle yağlı direk ve hazine sandığı bulma yarışmalarına geniş katılım gerçekleşti. Dereceye giren yarışmacılar ise ödüllerini Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan'dan aldılar.

AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın final programını; Yörük Obası Şenlikleri ve Yürüyen Türkler Yörükler Kitabının yazarı Ramazan Kıvrak'ın sunumu ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Bayram kutlamaları için yöreye gelen grup üyelerine teşekkür plaketini Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan verdi.