Muğla'da, Ortaca Belediyesi'nin her hafta bir mahallede gerçekleştirdiği "Mahalle İstişare Toplantıları" bu hafta Karadonlar Mahallesinde gerçekleştirildi. 

İstişare toplantısına; Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Belediye Başkan Yardımcısı Fedayi Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Sebahi Yılmaz, Karadonlar Mahalle Muhtarı Adnan Acar ile daire müdürleri katıldı.



Karadonlar Mahalle toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına yoğun katılım gerçekleşirken vatandaşların istek ve önerileri dinlendi. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir toplantıya katılan vatandaşlara ilk dokuz aydaki yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen başkan Alim Uzundemir ve beraberindeki heyet, yapılacak olan projeleri anlattı.



Toplantı sonunda vatandaşlar, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve beraberindeki heyete yapılan toplantı için memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti. Başkan Uzundemir ve beraberindeki heyet ise, Karadonlar Mahalle Muhtarı Adnan Acar’a, heyetine ve Karadonlar Mahallesinde yaşayan vatandaşlara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM