Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Ortaca ilçesinde bugün akşam 17:30 sıralarında meydana gelen bıçaklama olayında Yusuf İnanç ağır yaralandı. Kan donduran olay, Ortaca Otogar bölgesinde meydana geldi. Ortacalı Yusuf İnanç (62) yolda yürürken, Ortaca Ekşilik Mahallesinde yaşadığı öğrenilen Ramazan A. tarafından henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü sol karın bölgesinden bıçaklandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesinin ardından İnanç, Ortaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. İki çocuk babası Yusuf İnanç'ın emekli olduğu ve boya ustalığı yaptığı öğrenildi.

Ortaca Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrah Dr. Bülent Aydın tarafından yaklaşık 3 saat ameliyat edilen İnanç'ın hayati tehlikeyi atlattığı ve geceyi tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda geçireceği öğrenildi.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Operasyonu gerçekleştiren Dr. Bülent Aydın, "Hastamız sol karın bölgesinde yaklaşık 10 santimetre derinliğinde bir bıçak yarasıyla geldi. Hastamızın almış olduğu darbe sonucu, midesinde yaklaşık 2 santimetre büyüklüğünde kesik, ince bağırsağında 1 santimetrelik delinme ve bağırsağı besleyen damarlarda birçok delinme oluşmuş. Ameliyat sırasında delinen damarların aktif kanamaya sahip olduğunu ve mide içinde yaklaşık 3 litre kan biriktiğini tespit ettik. Hastamıza operasyon boyunca 2 ünite kan verildi ve aldığı darbeye rağmen ameliyat süresince herhangi bir sıkıntı oluşmadı. Tüm hasarlı bölgeler onarılarak hayati tehlikesini atlatan hastamız tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alındı. Hastamızın yarınki durumuna göre normal odaya geçişi yapılacak. Ailesine geçmiş olsun diyoruz" dedi.

DAHA ÖNCE KENDİ EVİNİ DE YAKMIŞ!

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Ortaca İlçesi Ekşilik Mahallesinde yaşayan Ramazan A.'nın akli dengesinin yerinde olmadığı ve yüzde 85 zihinsel engel raporu olduğu, ayrıca zanlının sürekli alkol kullandığı öğrenildi. Ramazan A.'nın Ekşilik Mahallesindeki evini daha önce ateşe verdiği kaydedildi. Bıçaklama hadisesinde çevredeki görgü tanıkları, Ramazan A.'nın alkollü olabileceğini, tekinsiz davranışlar sergilediğini, Yusuf İnanç ile herhangi bir sürtüşme yaşanmadığını ve olayın bir anda olduğunu belirtti.

Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlatırken, Yusuf İnanç'ın ailesi Ramazan A.'dan şikayetçi olacaklarını ifade etti.

BAŞKAN ALİM UZUNDEMİR OYUNU KULLANDI BAŞKAN ALİM UZUNDEMİR OYUNU KULLANDI