Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana gelen elim bir kaza sonucu 3 kişilik ailenin tamamı yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Ortaca İlçesinin Akıncı Mahallesi'nde yaşayan aile, baba Ali Kök (46) kontrolündeki motosiklet ile aynı mahallede oturan akrabalarından süt almak için yola çıktı. Ali Kök'ün kullandığı motosiklette, anne Yeliz Kök (40) ve kızları Işıl Kök (12) de bulunuyordu. Akıncı Mahallesi'ni Kemal Şahin Bulvarı'na bağlayan kavşaktan karşı yola geçmek isteyen Ali Kök yola kontrolsüz çıkınca, ailenin bulunduğu motosiklet önce Sarıgerme'den Ortaca istikametine giden 48 RJ 205 plakalı minibüsün altında kalarak araçla birlikte yaklaşık 100 metre kadar sürüklendi. Yola savrulan talihsiz aile bu kez de Ortaca'dan Sarıgerme istikametine giden 35 KD 5287 plakalı aracın altında kaldı.

Motosikleti kullanan baba Ali Kök olay yerinde yaşamını yitirirken Anne Yeliz Kök kaldırıldığı Dalaman Devlet Hastanesi'nde, talihsiz çiftin kızları Işıl Kök ise Ortaca Yücelen Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

AİLENİN YOĞUN ÇABALARI NETİCESİNDE DÜNYAYA GELEN TEK ÇOCUĞUYDU

Uzun süre çocukları olmayan Ali ve Yeliz Kök çiftinin, yoğun tedavi sürecinden sonra dünyaya gelen 12 yaşındaki kızları Işıl Kök, ailenin tek çocuğuydu.

AİLENİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ailenin naaşı Ortaca Devlet Hastanesi'ne getirilerek buradaki morg ünitesine kaldırıldı. Ailenin yakınları hastaneye akın ederken Yeliz Kök'ün annesinin ayakta duramadığı görüldü.

Sarıgermede aynı otelde çalışan Ali ve Yeliz Kök çiftinin mesai arkadaşları, sevenleri, çevre otellerde çalışan arkadaşları ve Akıncı Mahallesi'nde yaşayan tanıdıkları Ortaca Devlet Hastanesi'ne akın etti. Talihsiz ailenin vefat haberini alarak sinir krizleri geçiren yakınları güçlükle sakinleştirildi. Sağlık ekipleri ailenin acılı yakınlarına müdahalede bulundu.

Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR