Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın desteği ile Ortaca Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan uluslararası standartlarda sentetik çim saha yapımında sona gelindi.

BAŞKAN UZUNDEMİR’DEN, DALYAN’DA MİTİNG GİBİ TOPLANTI BAŞKAN UZUNDEMİR’DEN, DALYAN’DA MİTİNG GİBİ TOPLANTI

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın Ortaca’da hayata geçireceği futbol sahası projesi protokolünü Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik ile 2019 Ağustos ayında imzalamıştı.Protokolün imzalanmasının ardından, amatör ligdeki futbolcuların antrenman ve maçlarını yapabileceği ölçüde ve özellikte Akıncı Mahallesinde yapılacak sahanın, belediye teknik personeli tarafından gerekli fizibilite çalışmaları yapılarak, ihalesi tamamlanmıştı.

Çalışmaları tamamlanan uluslararası saha ölçülerinde, amatör lig müsabakalarının oynanabileceği ve antrenmanların yapabileceği özellikteki sahanın temel dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından hızla devam eden projede sona gelindi.

Projenin sonuna yaklaşıldığının müjdesini veren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve sağlıklı bireyler yetiştirilmesi için sosyal ve sportif faaliyetler yapılması için Akıncı Mahallemizde başlattığımız uluslararası standartlarda futbol sahamızın yapım çalışmalarını sonuna gelmiş bulunmaktayız.Önümüzdeki günlerde sahamızın tamamlanması ile bir hizmetimizi daha ilçemize kazandırmış olacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na destek ve ilgileri nedeniyle teşekkür ederiz. Bu yatırımlarımız İlçemize ve tüm sporcularımıza hayırlı olsun’’ dedi.