Edinilen bilgilere göre, Muğla'nın Ortaca İlçesi Bahçelievler Mahallesinde yaşayan Ayşe Ç. (58), bakıma muhtaç babası Hasan D. (88) ve annesi Fikriye D.'ye (84) bakmak için Atatürk Mahallesindeki aile evine gitti. Burada kendisinden 5 yaş büyük olan abisi Alaattin D. ile karşılaşan talihsiz kadın, ailesinin kendisine vermeyi düşündüğü bir arsa için öz abisinden dayak yedi. Alaattin D., kız kardeşine mirasından vazgeçmesini istedi ancak olumsuz cevap alınca iki kardeşin arasındaki sözlü tartışma tek taraflı darba döndü. 

Anne ve babasının gözü önünde kız kardeşine sandalye fırlatan ve kafasına vurmaya başlayan Alaattin D., babasının araya girmeye çalışırken yere düşmesi üzerine korkarak olay yerinden uzaklaştı. 

Ayşe Ç. tedavi için Ortaca Devlet Hastanesi'ne gittiğinde, burun kırığı, vücudun çeşitli yerlerinde zedelenme ve incinme olduğu tespit edildi. Tedavi sonrasında hastanede bulunan polis memurları tarafından Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen talihsiz kadın, ağabeyi Alaattin D.'den şikayetçi olarak ifade verdi. İfadesinin ardından evine dönen Ayşe Ç.'nin ağrılarına dayanamayarak tekrar hastaneye gitmek zorunda kaldığı öğrenildi. 

Ortaca'da uzun zamandır esnaflık yapan Alaattin D., bölgede çekilen filmlerde rol almış, oyuncu kişiliği ile de toplumda tanınan biri haline gelmişti. Can güvenliğinden şüphe eden ve olayın yarattığı travmayı üzerinden atamayan Ayşe Ç.'nin tedavileri devam ederken hala kolunu kaldıramadığı ve yoğun ağrı çektiği öğrenildi.

Son yıllarda ülkemizde giderek artan kadın cinayetleri ve kadına şiddet vakalarına Ortaca'dan bir olay daha eklendi.

MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER