Edinilen bilgiye göre; Ortaca'nın sevilen simalarından olan 58 yaşındaki Mehmet Karaoğlan'ın geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkmış ve durumunun ağırlaşması üzerine Ortaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Ortaca Devlet Hastanesi'nin 3. katında bulunan covid-19 servisinde yoğun bakıma alınan 'Kavurmacı Mehmet'in, bugün saat 17:00 sıralarında tedavi altında bulunduğu covid19 servisinin penceresinden kendini aşağıya bırakarak intihar ettiği ve ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdiği belirtildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Karaoğlan'ın annesi İsmihan Karaoğlan'ın da dün (28 Aralık Pazartesi) koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği, bu sabah (29 Aralık Salı) cenaze töreni yapılan İsmihan Karaoğlan'ın cenazesine oğlu Mehmet Karaoğlan'ın katılamadığı öğrenildi.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtilirken, Ortaca'nın 'Kavurmacı Mehmet'inin ölümü başta ailesi olmak üzere, Ata Sanayi Sitesi esnafını ve sevenlerini hüzne boğdu. 

MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER